Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ από την προσπάθεια Λαφαζάνη να νομιμοποιήσει τη διαφοροποίηση του

Αναταράξεις προκαλεί στην Κουμουνδούρου η αποστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σε εκδήλωση της «Αριστερής Πλατφόρμας», όπου ανέφερε ότι οι προτάσεις της είναι πλειοψηφικές στον δραστήριο και ενεργό κόσμο του κόμματος.

Ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος, δε, στις προτάσεις που κατέθεσε η «Πλατφόρμα», και στις ψηφοφορίες που έγιναν, είπε ότι «οι προτάσεις μας ήταν πλειοψηφικές στον δραστήριο και ενεργό κόσμο του κόμματος που πήρε μέρος στις συνελεύσεις και συζητήσεις του κόμματος». Στην πραγματικότητα, με την παρέμβασή του έθεσε υπό αίρεση τους συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν στο Συνέδριο. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Λαφαζάνης και η «Αριστερή Πλατφόρμα» επιχειρούν να νομιμοποιήσουν τη διαφοροποίησή τους από τις επίσημες θέσεις του κόμματος.

Την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν το δικό τους success story από τη στιγμή που έγινε ενιαίο κόμμα, αφού στην Κουμουνδούρου δεν έχει πλέον το άλλοθι των ανομοιογενών συνιστωσών, ούτε αυτό της μεταβατικότητας σε ένα συμπαγές κόμμα που αποτελούσε αιτία διστακτικότητας για πολλές πρωτοβουλίες.

Οπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πλέον ότι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν είναι να διεκδικήσουν με αξιώσεις την εξουσία. «Ο κόσμος που μας στηρίζει θέλει να κυβερνήσουμε τώρα και όχι όταν εμείς είμαστε έτοιμοι» λένε στελέχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...