Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ:Κάθε νέα δόση και ένας νέος εκβιασμός με μεγαλύτερες θυσίες για τους Έλληνες

Τα «τσαλίμια» των δανειστών με την δόση και τη στάση της κυβέρνησης με αφορμή το θέμα της διαθεσιμότητας, που αποτελεί ένα από τα 22 προαπαιτούμενα, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, κάνοντας λόγο για εκβιασμούς από την πλευρά της τρόικας!

«Η κυβέρνηση τρέχει ασθμαίνοντας για να υλοποιήσει και την τελευταία υποσημείωση των απαιτήσεων της τρόικας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει  «οι συνεχιζόμενοι εκβιασμοί και τα καψόνια για την καταβολή των δόσεων, πάνε γάντι με το success story της κυβέρνησης της κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης».

«Οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι, όμως, ένα απλό καψόνι απέναντι στην κοινωνία. Είναι η συνέχιση του πολέμου που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στα δικαιώματα και τη δημοκρατία, αλλά και σε κάθε προοπτική της χώρας για ανασυγκρότηση και ανάπτυξη», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως «κάθε νέα δόση και κάθε νέος εκβιασμός συνεπάγονται ακόμα μεγαλύτερες θυσίες για τον ελληνικό λαό, μεγαλύτερη ύφεση, ανεργία και φτώχεια».

Μόνη λύση για την «δίκαιη» έξοδο από την κρίση, είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ, «η χάραξη μιας νέας στρατηγικής για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την επανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα, τη στήριξη της εργασίας και της ανάπτυξης αποτελούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...