Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Λοβέρδος: «Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στη Δικαιοσύνη»

Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,  χαρακτήρισε λάθος τη σκέψη κάθε φορά που σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζει η λειτουργία της δημοκρατίας να ζητάς γενικές βουλευτικές εκλογές


«Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στη Δικαιοσύνη, η οποία λειτούργησε στο ανώτατο επίπεδό της και πάρα πολύ γρήγορα», τόνισε ο βουλευτής και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος. 

Στο ενδεχόμενο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, ο κ. Λοβέρδος, είπε ότι δεν υπάρχει συνταγματικά η δυνατότητα να τεθεί εκτός νόμου a priori ως πολιτικό κόμμα με άλλες διεργασίες.

Σε ό,τι αφορά στην ερμηνεία των συγκεκριμένων περιστατικών που η δικαιοσύνη διαθέτει, προφανώς και γίνεται. Αν είναι έτσι δεν τίθεται θέμα πολιτικού κόμματος. Χαρακτηρίζεται το μόρφωμα εγκληματική οργάνωση, είπε.

Ο κ. Λοβέρδος, με την ιδιότητα του συνταγματολόγου διευκρίνισε ότι δεν γίνεται τίποτα με τις έδρες των βουλευτών οι οποίοι δεν είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.  Επίσης, επεσήμανε ότι δεν αίρεται η ιδιότητα του βουλευτή εάν δεν υπάρχει καταδίκη.

"Δεν μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές η παραίτηση βουλευτή Επικρατείας  και η αποδοχή της αναπλήρωσής του από κάποιον από τους επομένους υποψηφίους" υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος Τέλος, σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,  χαρακτήρισε λάθος τη σκέψη  κάθε φορά που σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζει η λειτουργία της δημοκρατίας να ζητάς γενικές βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε στον Real Fm στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...