Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ν. Ανδρουλάκης: Δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές

«Πρέπει να βρούμε μια λύση για να μην οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό σε μία περιπέτεια χωρίς να υπάρχει λόγος» είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ


«Δεν μπορεί να γίνουν εκλογές, 14 μήνες μετά τις διπλές εκλογές του 2012, για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να βρούμε μια λύση για να μην οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό σε μία περιπέτεια χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα δεν υπάρχει θέμα εκλογών», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος στην Καλαμαριά. 

«Εκλογές γίνονται όταν υπάρχει ένα κυρίαρχο ερώτημα. Πρέπει να γίνουν εκλογές για ένα ερώτημα που θα αφορά το μέλλον της χώρας, την εποχή μετά το Μνημόνιο, ώστε κάθε κόμμα να τοποθετηθεί πως θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσει η χώρα μετά το πέρας του Μνημονίου», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να κατέβουν τα άλλα κόμματα με κοινό ψηφοδέλτιο σε περίπτωση που προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές η Χρυσή Αυγή, απάντησε πως αυτό θα το συζητήσουν όταν προκύψει αυτό το ζήτημα.

Σχετικά με τις συλλήψεις βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε:

«Η δικαιοσύνη είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που πρέπει να κάνει σωστά το καθήκον της υπερασπιζόμενη το κράτος δικαίου , του δημοκρατικούς θεσμούς. Κι αυτό κάνει από χθες. Από την άλλη το πολιτικό σύστημα πρέπει ενωμένο να υπερασπιστεί τις δημοκρατικές αξίες βάζοντας στην άκρη το μικροκομματικό συμφέρον. Ολοι μαζί, όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, πρέπει να κινητοποιήσουμε, να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη απέναντι στις ιδέες του νεοναζισμού, οι οποίες, δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα απέδειξαν ότι είναι πολύ επικίνδυνες.

Καθυστερήσαμε, όμως, είναι καθήκον όλων να μην υπάρξει δεύτερος Παύλος Φύσσας. Ενημερώσαμε τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου ότι θεωρούμε πως κατά άμεση προτεραιότητα πρέπει να έρθει ο αντιρατσιστικός νόμος στη Βουλή, να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση σε ένα κόμμα το οποίο δεν μπορούν οι Ελληνες φορολογούμενοι να πληρώνουν τους δολοφόνους των παιδιών τους και η δικαιοσύνη να κινηθεί ώστε άμεσα να έχουμε αποτελέσματα στη δικαστική έρευνα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...