Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο να σύρει τη χώρα σε εκλογέ

Το μόνο που ενδιαφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να σύρουν τη χώρα σε εκλογές και να προκαλέσουν πολιτικό χάος, δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου


Μνημείο ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ανακοίνωση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει ο Σίμος Κεδίκογλου στη δήλωσή του η απόφαση της ΠΓ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αποκαλύπτει πως το μόνο που τελικά τους ενδιαφέρει είναι να σύρουν τη χώρα σε εκλογές προκαλώντας πολιτικό χάος. Γι’ αυτό δυναμιτίζουν συνειδητά την πολιτική ομαλότητα και υπονομεύουν με κάθε τρόπο τη σταθερή πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση.

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα το έργο και την αποστολή της. Προωθεί βήμα-βήμα και σταθερά την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία των δημοκρατικών μας θεσμών» προσθέτει ο κ. Κεδίκογλου και καταλήγει: «Όσοι συνεχίζουν να επενδύουν σε σενάρια πολιτικής ανωμαλίας θα απογοητευτούν και πάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...