Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από την Χρυσή Αυγή»

«Θρασύδειλους και φαιδρούς που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με την δημοκρατία» χαρακτήρισε τους έφεδρους ΛΟΚατζήδες που ανάρτησαν στο Διαδίκτυο εμπρηστική ανακοίνωση.


Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να προκαλεί επισήμανε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτιμώντας ότι «σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα». Πέραν αυτού χαρακτήρισε «θρασύδειλους και φαιδρούς που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με την δημοκρατία» τους συγκεκριμένους έφεδρους ΛΟΚατζήδες  που ανάρτησαν στο Διαδίκτυο εμπρηστική ανακοίνωση.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μιλώντας στην Βουλή δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι «τους ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Τους γνώρισα σε ανύποπτες περιόδους, όταν δεν μιλούσε κανείς για αυτούς. Το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ροπή στη βία, που δεν είναι η βία, αλλά δειλή βία. Ο μαχαιροβγάλτης είναι δειλός. Επειδή σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ακολουθήσει. Εννοώ ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση που προκαλούν διαρκώς, να εμφανίζονται ένοπλοι μαχαιροβγάλτες και να οργανώνουν γιουρούσια, είναι πολύ απλό,  θα χυθεί πάλι αίμα. Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...