Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για ΧΑ: Πρώτα οι δικαστικές, μετά οι πολιτικές εξελίξεις

Πάγια θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης η διενέργεια εθνικών εκλογών, είπε ο Νίκος Βούτσης


Είναι πρόωρο, πριν τις δικαστικές εξελίξεις, να ληφθούν αποφάσεις, δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Βούτσης. 

Ο γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα νομικά προβλήματα που προκύπτουν μετά τη σύλληψη της πολιτικής ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Βούτσης, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εκλογών σε περιφέρειες όπου θα παραιτηθούν χρυσαυγίτες βουλευτές με τους αναπληρωματικούς τους, είπε ότι πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διενέργεια εθνικών εκλογών.

Επιπλέον, ο κ. Βούτσης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αντίθετος σε οτιδήποτε φέρει η κυβέρνηση ξαφνικά στη Βουλή. Ζήτησε δε, εξαντλητική συζήτηση στη Βουλή και, επίσης, να τηρηθεί το Σύνταγμα, για το οποίο είπε ότι είναι το «γήπεδο» της Δημοκρατίας.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την άποψη ότι η συζήτηση για τις νομοθετικές προτάσεις της κυβέρνησης θα πρέπει να γίνει μακριά από τη δημιουργία εντυπώσεων και την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος, αλλά μέσα στη λειτουργία των θεσμών του Κοινοβουλίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...