Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

H ΔΗΜΑΡ για τη Χρυσή Αυγή

Με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η Δημοκρατική Αριστερά, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει ότι η ίδια πριν ένα χρόνο είχε φέρει στη βουλή το θέμα των ταγμάτων εθνοφυλακής.


«Όσο προχωρά η διερεύνηση για τη δράση της Χρυσής Αυγής, τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης, αλλά και τη διασύνδεσή της με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Την ίδια ώρα δημοσιοποιούνται στοιχεία για παραστρατιωτικές, αντιδημοκρατικές κινήσεις εφέδρων, απόστρατων , "ομάδων πολιτοφυλακής" που ανοιχτά στρέφονται ενάντια στη Συνταγματική και Δημοκρατική ομαλότητα».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ήδη πριν ένα χρόνο η ΔΗΜΑΡ με σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή είχε φέρει το θέμα των ταγμάτων εθνοφυλακής».

Τέλος τονίζει: «Σήμερα χρειάζεται με αποφασιστικό τρόπο να αντιμετωπιστούν όλοι οι παράνομοι μηχανισμοί που υπονομεύουν τη Δημοκρατική νομιμότητα και επιθυμούν να γυρίσουν τη χώρα σε σκοτεινές περιόδους. Καμία ανοχή. Καμία ταλάντευση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...