Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ευθέως αμφισβητεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος - Συμφωνεί με ΑΝ.ΕΛ. για ανατροπή όλων των νόμων

Ευθέως αμφισβήτησε το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Μανώλης Γλέζος, δηλώνοντας ότι δεν έχει απαντήσεις για το που θα βρει τα λεφτά για το πρόγραμμα του. Σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «υπάρχει αναντιστοιχία λαού και κυβερνώντων», τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει».

Στη συνέχεια, ο κ. Γλέζος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν έχει την δεδηλωμένη εμπιστοσύνη του λαού καθώς στηρίζεται στο μπόνους των 50 εδρών, δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει». Ανέφερε παράλληλα ότι πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν εκλογές.

Παράλληλα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την προοπτική συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δηλώνοντας πως «συμφωνούν στην ανατροπή όλων των νόμων και των μνημονίων που έχουν περάσει».

«Έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ο ίδιος να γίνει το κόμμα αρχηγικό προσωποπαγές. Ο Γλέζος παίρνει αποστάσεις από εκείνους που θέλουν να καταστήσουν το ΣΥΡΙΖΑ μονολιθικό κόμμα, όχι από τον Τσίπρα», κατέληξε προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους με την ηγεσία της Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...