Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κωνσταντοπούλου: Ενδεχομένως να έχουμε εκβιαζόμενο πολιτικό πληθυσμό

Αναφερόμενη στο φλέγον ζήτημα των ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για πιθανότητα όχι μόνο παρακολουθούμενου αλλά και εκβιαζόμενου πολιτικού πληθυσμού.

Μιλώντας στον Αlpha 98,9, αναφέρθηκε σε ανακριτική διαδικασία για υπόθεση κατασκοπείας και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει εντοπισμός συγκεκριμένων καρτοκινητών με ΑΦΜ που αντιστοιχούσαν στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Αναφέρθηκε ακόμα στο σκάνδαλο των υποκλοπών το 2006, με θύμα τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, και μέλη του τότε υπουργικού συμβουλίου.

"Η υπόθεση είχε θαφτεί σε κάποια εισαγγελικά συρτάρια. Είναι μείζων υπόθεση κατασκοπείας σε βάρος της χώρας και συνδέεται από τους ανακριτές και με την υπόθεση συνωμοσίας για απόπειρα δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού.

Αυτά συνθέτουν ένα πάρα πολύ σοβαρό πλέγμα και μαζί με την υπόθεση Τσαλικίδη επιβάλλουν άκρα υπευθυνότητα", υπογράμμισε.

Επισήμανε παράλληλα πως προκύπτουν ερωτηματικά για τον Νίκο Δένδια που είχε σπεύσει για διαβεβαιώσεις περί μη παρακολουθήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος, όπως σημείωσε, "σπεύδει να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...