Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση!

Μετά τον Τζιτζικώστα, την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος

Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συντασσόμενος με την αρχική δήλωση Τζιτζικώστα.

Σε ότι αφορά τα εθνικά ζητήματα ο κ. Καμμένος είπε: «Διαφωνούμε στα εθνικά θέματα με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτά δεν κάνουμε πίσω» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό».

«Στα εθνικά θέματα δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό. Στα υπόλοιπα θέματα της διακυβέρνησης ευχαρίστως να κάνουμε ένα ανοιχτό διάλογο», είπε ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Προέρχομαι από το πατριωτικό μέρος της ΝΔ όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΝΔ γιατί τα δύο κόμματα της μεταπολίτευσης πέθαναν. Έγιναν κόμματα που έχουν καταργήσει τους ιδρυτές τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Όπως σημείωσε η ΝΔ «προστατεύει τον Βαγγέλη Βενιζέλο όπως προστάτεψε τον Γιώργο Παπανδρέου για την εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο»

«Η ΝΔ είναι ο σύντροφος του ΠΑΣΟΚ. Με αυτή τη ΝΔ δεν έχω καμία σχέση»,  πρόσθεσε.

Για την πιθανότητα συνεργασίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Πιστεύω ξεκάθαρα πως οι πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου θα εξαφανιστούν. Πιστεύω το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή. Πιστεύω και η Νέα Δημοκρατία, με τη σημερινή της πολιτική και ηγεσία, θα πέσει κάτω από το ποσοστό εκείνο που θα διεκδικήσει μέρος της εξουσίας», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Για την πιθανότητα συνεργασίας των ΑΝ.ΕΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος είπε πως: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί αυτά που εμείς ονομάζουμε «κόκκινες γραμμές», μακάρι να είναι μέσα, να είμαστε όλοι μαζί», ενώ συμπλήρωσε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε παλιότερα. Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορέσουμε να συννενοηθούμε".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...