Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κουκουλόπουλος για Καμμένο: Είναι ένας χυδαίος πολιτικός που εκτελεί συμβόλαιο του λόμπι της δραχμής

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, τον οποίο αποκάλεσε χυδαίο πολιτικό που εκτελεί συμβόλαιο του λόμπι της δραχμής.

Ο κ.Κουκουλόπουλος από το βήμα του Κοινοβουλιο εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι είναι απόλυτη η ταύτιση του με τη Χρυσή Αυγή και πρόσθεσε «δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από ένα πολιτικό που ονόμαζε τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17Νοέμβρη. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού και να ξέρουν όλα τα συμφέροντα που χρησιμοποιούν τον κ.Καμμένο ότι όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ ο δρόμος για τη δραχμή παραμένει κλειστός γιατί δεν θέλουμε οι Ελληνες να ζήσουν την άβυσσο και τον Αρμαγεδδώνα που θα σημάνει η επιστροφή στη δραχμή».

Στους ίδιους τόνους απάντησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος λέγοντας πως περισσεύει η υποκρισία να μιλούν αυτοί που ανακάλυψαν την ρεμούλα και τη λαμογιά. Γι αυτό προτείνω το ΠΑΣΟΚ να λέγεται «Λαμογιοκ».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...