Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σκουρλέτης: Άλλα διέρρεε η κυβέρνηση, αλλά λέει ο Στουρνάρας

«Πριν λίγα εικοσιτετράωρα η κυβέρνηση διέρρεε πως ήταν έτοιμη για το δικό της μεγάλο ‘όχι’ στην τρόικα. Σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών ευθέως υποστηρίζει πως ‘δεν λέμε όχι σε κάθε μέτρο’», παρατηρεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Πριν λίγες ώρες στην προγραμματική συμφωνία  μνημονιακής συμβίωσης που παρουσίασαν οι  κ.κ.  Σαμαράς  Βενιζέλος  έλεγαν πως δεν θα πάρουν άλλα μέτρα , ενώ την ίδια στιγμή έδιναν στη δημοσιότητα το νέο νομοσχέδιο για τα ακίνητα που συνιστά τη μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έχει υπάρξει στη μικρή και μεσαία ακίνητη περιουσία», αναφέρεται σε δήλωση του Π.Σκουρλέτη, ο οποίος προσθέτει:

«Η αλήθεια είναι ότι όπως και να τα βαφτίσει κανείς  τα νέα μέτρα, «οριζόντια», «στοχευμένα» ή «διαρθρωτικά», η προώθησή τους αποτελεί τη μόνιμη και σταθερή δέσμευση της συγκυβέρνησης έναντι των δανειστών .

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως έχουμε μια κυβέρνηση μοιραία , άβουλη και αναξιόπιστη που ούτε θέλει ούτε μπορεί να αμφισβητήσει τον πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής .

Η οργή και η αγανάκτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας θα σταθεί εμπόδιο στην καταστροφική τους πολιτική. Η ελπίδα για μια νέα προοπτική του τόπου μας βρίσκει έκφραση στην ολόπλευρη ενίσχυση  του ΣΥΡΙΖΑ και του προγράμματός του για έξοδο από την κρίση».

Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...