Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Θάνος Μωραΐτης - ΠΑΣΟΚ: «Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης»

«Μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα... Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης», σχολίασε χαρακτηριστικά ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης για τις δηλώσεις του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε βάρος του Κινήματος και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να διαγράψει ή έστω να αποδοκιμάσει πολιτικά τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

«Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου», παρατήρησε ο κ. Μωραΐτης για να συμπληρώσει σχετικά με τη στάση της ΝΔ ως κυβερνητικού εταίρου: «Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ "είναι η μήτρα της λαμογιάς"».

Καλό θα ήταν κάποιοι να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν την διαδρομή από τα σκάνδαλα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον Μαυρίκη των υποκλοπών έως το σκάνδαλο των «μεσσήνιων» διορισμών στο μουσείο Ακρόπολης, της εθνοκαπηλείας στο θέμα των Σκοπίων, τα καρτέλ των κουμπάρων, τα δομημένα ομολόγα, το Βατοπέδι, το παραδικαστικό κύκλωμα, τις «ζαρτινιέρες», την πώληση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άλλα που μάλλον από αύριο θα πρέπει να υπενθυμίζουμε..., σημειώνει με νόημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει σε ιδιαίτερα υψηλό τόνο για τον κ. Κρανιδιώτη:

«Απλά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μια και μόνο μία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...