Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική ουράς του Ισραήλ

«Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει την πολιτική ουράς απέναντι στο Ισραήλ που εγκαινίασε η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της επίσκεψης της υπό τον πρωθυπουργό, ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ισραήλ.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η όπως-όπως αναγόρευση του Ισραήλ σε στρατηγικό εταίρο της χώρας σε όλα ανεξαιρέτως τα πεδία, στο πολιτικό, στρατιωτικό, ενεργειακό και οικονομικό πεδίο, αποτελεί τυφλή αποδοχή των αμερικανο-ισραηλινών επιθυμιών, έξω από κάθε στρατηγικό σχεδιασμό, όπως θα άρμοζε σε μια ανεξάρτητη χώρα με δική της πολιτική.

Όπως όλα δείχνουν, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς αναζητά επιπλέον στη γειτονική χώρα τους υποψήφιους αγοραστές για τα φιλέτα των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της χώρας και καταλήγει:

«Ο τυχοδιωκτισμός των μνημονίων στο πεδίο της οικονομίας που καταστρέφει τους εργαζόμενους και τη χώρα και υποθηκεύει το μέλλον, προχωρά χέρι-χέρι με την προχειρότητα και την πολιτική ουράς στην εξωτερική πολιτική. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...