Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσαν οι δήθεν «λεονταρισμοί» της κυβέρνησης και έρχονται νέα μέτρα

Με σκληρά λόγια η Κουμουνδούρου καταφέρεται κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «υποταγμένους στο μερκελισμό» και τονίζει ότι «Οι δήθεν «λεονταρισμοί» από την πλευρά της κυβέρνησης τέλειωσαν και τα νέα μέτρα έρχονται, όποια κωδική ονομασία και να τους δώσουν».

Αναλυτικά:

«Οι δήθεν «λεονταρισμοί» από την πλευρά της κυβέρνησης τέλειωσαν και τα νέα μέτρα έρχονται, όποια κωδική ονομασία και να τους δώσουν.

Η υποταγή στο μερκελισμό και η τακτική του καλού και υπάκουου μαθητή από την πλευρά του κ. Σαμαρά φέρνει νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αφού μετατρέπει το χαράτσι στα ακίνητα σε μόνιμο επεκτείνοντάς το στα αγροτεμάχια, ανοίγει το δρόμο για νέες απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, βάζει εκ νέου χέρι σε συντάξεις και επιδόματα.

Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης έχει πιάσει πάτο. Η οργή και η αγανάκτηση από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας θα σταθεί εμπόδιο στην καταστροφική τους πολιτική, με την ελπίδα για μια νέα προοπτική του τόπου να βρίσκει έκφραση στην ολόπλευρη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και του προγράμματός του για έξοδο από την κρίση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...