Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης:Μην μας απειλείτε..

"Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε και κατηγορούμενοι και στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σχοινί", τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ανασκευάσει σχετικά με την νομιμότητα της ψηφοφορίας.


"Πρώτη φορά υπάρχει μια αξιωματική αντιπολίτευση που είναι αντισυστημική. Αυτό σας ενοχλεί;" είπε ο κ. Λαφαζάνης, "γι'αυτό έχετε συσπειρωθεί διότι ένας είναι ο αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην έρθει στην κυβέρνηση".


"Περίμενα από τον Γεωργιάδη μια διαφορετική στάση και να πει ότι δεν μπορεί να κατατίθενται τροπολογίες με πολλά άρθρα, ένα πρόσθετο νομοσχέδιο , έξω από την επιτροπή, αεροπλανικά και το οποίο έρχεται για να μην τεθεί σε δημόσια συζήτηση με τους φορείς και την κοινωνία", τόνισε.

"H αμφισβήτη και της νομιμότητας και της συνταγματικότητας της ψηφοφορίας είναι απόλυτα σωστή και θα επιμείνουμε ότι τέτοιου είδους διαδικασίες δεν μπορούν να παράγουν έννομα αποτελέσμα στο μέλλον. Μην μας απειλείτε ότι επειδή το αμφισβητεί η αντιπολίτευση θα το αμφισβητήσει και οποιοσδήποτε" , ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Εμείς αμφισβητούμε όχι μόνο αυτές τις διαδικασίες, αμφισβητούμε και το ίδιο το μνημόνιο και τις διαδικασίες που το περάσατε. Θεωρούμε τρία χρόνια και πάνω μνημονιακής διακυβέρνησης είναι εκτροπή για τη χώρα και δεν έχει καμία αναγνώριση για εμάς. Αυτά που έχετε διαμορφώσει για μια τριετία θα τα ανατρέψουμε. Θα αλλάξει η πορεία της χώρας, που αυτή τη στιγμή είναι αντιδημοκρατική και καταστροφική"κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...