Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βούτσης: Μιλάμε με τον Καμμένο γιατί μπορεί να βγει κάτι θετικό από τη λαϊκή Δεξιά

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκος Βούτσης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Βασίλη Πάικο. Παραθέτoυμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Δημοσιογράφος: Να σας το θέσω ευθέως. Γιατί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που σας χωρίζει ιδεολογικό χάος, δεν κόβετε μαχαίρι τη συζήτηση;


Ν. Βούτσης: ۫«Διότι, αν την είχαμε κόψει, να ξέρετε τόσο καιρό, θα είχαμε οδηγήσει έναν ολόκληρο κόσμο -εννοώ και οπαδούς αυτού του κόμματος, που είναι σταθερά αντιμνημονιακοί με διαφορετικό πρόσημο από το δικό μας, αλλά όχι χρυσαυγίτικο-, στην “αγκαλιά” του κ. Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, όπως ενδεχομένως να οδηγηθούν μερικοί βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από αυτή τη διεργασία, ενδεχομένως από αυτό το χώρο που τον ονομάζει κανείς “λαϊκή δεξιά” κ.λπ. και αναπαιδαγώγηση, μπορεί να υπάρξει και μια θετική στάση σε κρίσιμες στιγμές. Και αυτό το χρειαζόμαστε. Τέρμα το καλαμπούρι που μας έλεγαν ότι “δεν έχετε κανένα. Πηγαίνετε βρείτε τα ή εξαφανιστείτε”. Θα βρούμε σ’ όλο το πολιτικό σκηνικό ανοχές, συναινέσεις και κάποια στιγμή και ψήφους στήριξης μέσα στη Βουλή. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...