Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Καμμένος: Πειθήνιο όργανο της τρόικας ο Σαμαράς

Δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αποκαλώντας τον ως «πειθήνιο όργανο της τρόικας».


«Εγώ δεν σχολιάζω του κατακτητές» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη συνέντευξη του Πόοουλ Τόμσεν στην Καθημερινή της Κυριακής.


«Οι δήθεν αντιστάσεις, οι παλικαρισμοί και οι ηρωισμοί για την προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχουν πλέον, τελείωσαν. Το ίδιο ισχύει και για τη συνέχιση της βαριάς φορολογικής πολιτικής στα ακίνητα, όπου, εδώ πέρα, όπως και αν τα πουν, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια μέτρα, το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει αυτούς τους φόρους και ότι θα κατασχεθούν τα σπίτια του. Εδώ λοιπόν, με τη βαριά φορολογία, καταργείται η ιδιοκτησία του Έλληνα και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Το δεύτερο, πέρα από τους πλειστηριασμούς, είναι το θέμα της συνέχισης αυτής της πολιτικής, χωρίς καμιά ελπίδα να διαγραφεί αυτό το επονείδιστο και επαχθές χρέος» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «ακόμα και η παραμικρή ελπίδα που άφηναν να υπάρχει από την ΕΕ για αλλαγή πολιτικής, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά ουσιαστικά η πολιτική των κατασχέσεων, από ότι φαίνεται, υπεγράφη, τελείωσε (…) Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και όλα αυτά που ακούγονταν περί γερμανικών εκλογών, ότι μετά θα έρθουν διαγραφές χρέους κλπ, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Το μνημόνιο έρχεται πιο σκληρό, βλέπουμε να απαιτεί η τρόικα να κλείσουν οι αμυντικές βιομηχανίες και αυτό έχει μεγάλη σημασία για την Εθνική μας Άμυνα και για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε σκωπτικά ότι το φως στο τούνελ που δήλωσε ότι βλέπει η Άνγκελα Μέρκελ «μάλλον είναι το αυτοκίνητο που έρχεται από την απέναντι πλευρά». «Τι είπε η κ. Μέρκελ όταν βρέθηκε με τον κ. Σαμαρά, αλλά και στη συνέντευξη; Είπε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα πάει στο να αποπληρωθούν οι τόκοι. Όλα στους τόκους» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...