Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ:Ωραία διαπραγμάτευση κάνει ο κ. Τσίπρας

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το non paper της Κουμουνδούρου αναφορικά με τις δηλώσεις της επικεφαλής της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκάμπι Τσίμερ.

"Στην  δήθεν επεξηγηματική δήλωση που έκανε σήμερα η κ. Τσίμερ, πολιτικός σύντροφος και  εταίρος του κ. Τσίπρα στη Γερμανία για τα όσα είπε χθες στη διάρκεια της συνάντησης της διάσκεψης των προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την ελληνική Κυβέρνηση, απάντησε με επίσημη ανακοίνωση της η υπηρεσία ενημέρωσης του ΥΠΕΞ. Και αυτό γιατί η κ. Τσίμερ ήλθε στη χώρα μας και είπε όσα είπε, ως μέλος της διάσκεψης των προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη.


"Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως «εκτελώνισε» τις απόψεις της κ. Τσίμερ και ανέλαβε την  πολιτική τους υπεράσπιση εδώ στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται δηλαδή, τις απόψεις που θέλουν  να φέρουν την Ελλάδα σε αντιπαράθεση με τον φτωχό Γερμανό φορολογούμενο! Τις απόψεις που θεωρούν ότι το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας το πληρώνουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι, δηλαδή απόψεις αβάσιμες, αναληθείς και προσβλητικές για την Ελλάδα, που επιπλέον δηλητηριάζουν την γερμανική κοινή γνώμη" τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

"Αυτές είναι οι απόψεις που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη, αυτά είναι τα κόμματα με τα οποία  συνεργάζεται, όπως το Die Linke που καταψήφισε στο γερμανικό κοινοβούλιο όλα τα προγράμματα στήριξης της ελληνικής οικονομίας" σημειώνει αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ωραία διαπραγμάτευση κάνει στην Ευρώπη ο κ. Τσίπρας που θέλει μάλιστα να ηγηθεί των θέσεων αυτών στις ερχόμενες ευρωεκλογές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...