Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

O ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Σαμαρά

"Ο Πρωθυπουργός του success story έκανε άλλη μια εμφάνιση προαναγγέλλοντας ότι η προεδρία της ΕΕ θα είναι μια προεδρία υποτέλειας στα μνημόνια και τη λιτότητα, χωρίς καμία αμφισβήτηση των κυρίαρχων στρατηγικών. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει να προβάλει καμία διαφορετική στρατηγική για την Ευρώπη και την έξοδο από την κρίση, πέρα από την επιμονή στην ίδια νεοφιλελεύθερη συνταγή της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των εργαζομένων" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και συνεχίζει:


"Θα πρέπει κάποιος να επισημάνει στον πρωθυπουργό ότι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις για να μην αποτελούν επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, δεν έρχονται με ευχολόγια, αλλά με τη χάραξη μιας συγκεκριμένης πολιτικής στον αντίποδα της υφεσιακής λιτότητας και της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Αυτόν ακριβώς το δρόμο της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της κοινωνικά δίκαιης εξόδου από την κρίση εκπροσωπεί η Ευρωπαϊκή Αριστερά, που το επόμενο διάστημα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες των ευρωπαϊκών λαών και στην κατάθεση εναλλακτικών προτάσεων για το μέλλον της Ευρώπης". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...