Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τσίπρας: Εκλογές στην Ελλάδα το 2014 - «Έτος μηδέν» για τη χώρα - θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα να είναι τα φετινά Χριστούγεννα «τα τελευταία σκοτεινά και σκούρα Χριστούγεννα»


Στην πρόβλεψή του ότι οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2014, το οποίο χαρακτήρισε «έτος μηδέν» για την Ελλάδα, επέμεινε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 


Κατά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας», ο αρχηγός της αξιωματικής
αντιπολίτευσης, τόνισε ότι το 2014, «θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης και θα ξεκινήσουμε βήμα - βήμα την ανοικοδόμηση της χώρας».

«Οι εκλογές το 2016 είναι το δώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει ο Άγιος Βασίλης», ανέφερε με περίσσια δόση ειρωνίας, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα να είναι τα φετινά Χριστούγεννα «τα τελευταία σκοτεινά και σκούρα Χριστούγεννα» και να μπορέσουμε, όπως είπε, «να ξαναχτίσουμε λιθαράκι - λιθαράκι μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο».

«Φέτος περνάμε ίσως τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της ελπίδας, της αγάπης της αλληλεγγύης και αυτό το σκοτεινό περιβάλλον που ζούμε, μπορούμε μέσα μας τουλάχιστον να το σπάσουμε. Με αλληλεγγύη, συλλογικότητα, ανθρωπιά, αυτές τις αξίες που πρέπει να ανακαλύψουμε εκ νέου για να βγούμε και από την κρίση», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...