Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σήκωσε το γάντι ο Βενιζέλος: Δημιουργείται θέμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ χωρίς λόγο!

Υψηλά ανέβασε τους τόνους ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, σηκώνοντας το γάντι που του πέταξαν 7 μέλη της ΚΠΕ με επιστολή αμφισβήτησής του.


«Από τότε που έγιναν πρόεδρος ποτέ δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε ακέραια μια συλλογική μας απόφαση. Καμία απόφαση!» δήλωσε ενοχλημένος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ «χάριζε» το πλαίσιο λύσης στη ΝΔ και διεκδικούσε το μικρό, «την προσθήκη»: «Εμείς τα κάναμε όλα και τα χαρίζαμε μετά με ευκολία»!


Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τροφοδοτεί συζητήσεις για την αντοχή της κυβέρνησης εξαιτίας του, την ώρα που «ο Βύρων Πολύδωρας καταψηφίζει». «Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα. Δείχνουμε εικόνα εσωστρέφειας και διαφοροποίησης χωρίς λόγο» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, επιτέθηκε στην τρόικα: «Τις τελευταίες εβδομάδες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διενεργεί έρευνα για το υβρίδιο της τρόικας που δεν προβλέπεται από τις συνθήκες και χαίρομαι γιατί έστω και αργά αντιλαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα επιχειρήματά μας για το πως έπρεπε να είναι η λύση». Παράλληλα, υπερασπίστηκε τόσο τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο πρώτο Μνημόνιο, όσο και τις ενέργειες της τρικομματικής κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου αλλά και των εκλογών του Ιουνίου του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...