Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Μυστήριο με την ανεξαρτητοποίηση Μακρή:Δεν έχουμε καμία επιστολή λένε στο γραφείο του Μεϊμαράκη

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την ανεξαρτητοποίηση της Ραχήλ Μακρή, καθώς από το γραφείου του προέδρου της Βουλής δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη επιστολής προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ η ίδια η βουλευτής έχει δηλώσει πως αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.


Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι η κυρία Μακρή αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και γίνεται ανεξάρτητη βουλευτής.


Δημοσιογράφοι βρήκαν την Ραχήλ Μακρή στο καφενείο στης Βουλής όπου επιβεβαίωσε την ανεξαρτητοποίησή τονίζοντας ότι έχει ήδη στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Η ίδια, μάλιστα, τόνισε ότι θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της μόλις ανακοινωθεί και επισήμως από το προεδρείο η ανεξαρτητοποίησή της.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, από το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι δεν έχουν στα χέρια τους τέτοιο έγγραφο.

Το γεγονός αυτό έρχεται να συνδεθεί με μία ακόμη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες.

Η κυρία Μακρή φέρεται να έχει παραδώσει την επιστολή προσωπικά στον πρόεδρο της Βουλής για να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της στις 7 Ιανουαρίου που ανοίγει ξανά η Βουλή, ωστόσο, το θέμα διέρρευσε και ενδεχομένως να γίνουν οι ανακοινώσεις νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...