Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ομολογίες Κάντα αποκαλύπτουν τη διακομματική διαπλοκή

Οι ομολογίες του Αντώνη Κάντα για τις μίζες στα εξοπλιστικά «αποκαλύπτουν το καθεστώς της δικομματικής διαπλοκής σε όλες τις διαστάσεις του» ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση της απολογίας του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προαναγγέλλει μάλιστα ότι θα καταθέσει σχετική πρόταση στη Βουλή.


Όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου του κόμματος, «η ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων είναι μόνο μία σελίδα στη μελανή ιστορία του φαύλου δικομματισμού, που επί χρόνια συντηρούσε και συνεχίζει να συντηρεί ένα καθεστώς αδιαφάνειας, διαφθοράς και μιζών στην πλάτη του ελληνικού λαού.

»Αυτοί που προβάλλονται τώρα ως οι αρχάγγελοι της μεταρρύθμισης και της εξυγίανσης, στην πραγματικότητα υπήρξαν οι αρχάγγελοι της διαπλοκής σε ένα σάπιο σύστημα που πρέπει να καταρρεύσει μαζί με τους εκπροσώπους του».

»Υπάρχουν ποικίλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σχετικά με την υπόθεση, καθώς και η ανάγκη να θωρακιστεί η δημοκρατία στο μέλλον από τέτοια φαινόμενα. Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στη Βουλή σχετική πρόταση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...