Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά αληθεύει η μεγάλη κόντρα Σαμαρά, Παπούλια; Διαψεύδει ο Κεδίκογλου!

Η σπουδή που έδειξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά για τις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου  με την Προεδρία της Δημοκρατίας πριν καν η έκδοση  κυκλοφορήσει στα περίπτερα αποτελεί και την καλύτερη επιβεβαίωση ότι και το θέμα  υφίσταται και το ρεπορτάζ είναι απολύτως ακριβές. 


Η προεξοφλημένη μάλιστα αυτή διάψευση, αναμένουμε τις επόμενες ώρες να επιβεβαιωθεί και από μια ανάλογη διάψευση από την Προεδρία της Δημοκρατίας, διότι στην αντίθετη περίπτωση κυριολεκτικά η Προεδρία θα αφήνει έκθετο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

Θυμίζουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αργά τα μεσάνυχτα και πριν η εφημερίδα κυκλοφορήσει στα περίπτερα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα αναφερόμενα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η συνεργασία και οι σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού είναι άριστες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...