Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Διεγράφη για το "όχι" ο Πολύδωρας

Διεγράφη για το "όχι" που ψήφισε ο Πολύδωρας με επιστολή Σαμαρά στο προεδρείο της Βουλής.


Εκτός της κομματικής γραμμής εμφανίστηκε ο Βύρων Πολυδωρας καταψηφίζοντας πριν από λίγο το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχαν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ.


Την ψήφο του ακολούθησαν χειροκροτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Ακολούθησε διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβερνητική πλειοψηφία αποτελείται πλέον από 153 βουλευτές.
Ο κ. Πολύδωρας είχε γνωστοποιήσει την αντίθεσή του, κάνοντας λόγο για "δήμευση" την οποία, όπως είχε πει, δεν μπορεί να δεχθεί συνειδησιακά, ιστορικά, λογικά εθνικά.
"Οι σκέψεις μου είναι γνωστές, τις έχω παραθέσει με ένα άρθρο μου "Δημεύουν τα χωράφια μας", αλλά τέτοιες σκέψεις δεν χωράνε στο σκεπτικό και στη λογική της τρόικας".
"Ενημερωτικά, δεν αναζητούσαμε, και εγώ ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κάποιο ψευδώνυμο ή άλλο συνώνυμο. Δηλαδή, αυτό το φόρο ακινήτου ιδιοκτησίας, ενιαίο, εις θέσην χαρατσίου. Δεν ήταν αυτό το κρινόμενο ζήτημα. Ψάχναμε για ένα άλλο φόρο, ελαφρύτερο, απλούστερο, δικαιότερο που δεν θα ξεκινούσε από το χαράτσι ως βάση εκτιμήσεως", είχε αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...