Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ πιέζει για μέτρα ανακούφισης των ασθενέστερων

Προς την κατεύθυνση λήψης μέτρων προς ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά τάξεων θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα


Ζητά την άμεση εφαρμογή ενός συστήματος «χρονοθυρίδας», αντί της καταβολής επιδόματος θέρμανσης, αλλά και την επιτάχυνση της καταβολής του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους


Προς την κατεύθυνση λήψης μέτρων προς ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά τάξεων θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. Γι' αυτό τις τελευταίες ημέρες πιέζει προς την λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης. Όπως υπογραμμίζεται από την Ιπποκράτους "το ΠΑΣΟΚ θεωρεί απολύτως αναγκαία την άμεση υιοθέτηση και εφαρμογή της πρότασής του για  σοβαρή έκπτωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά χαμηλής και μέσης κατανάλωσης που δεν υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο, ώστε να έχουν κίνητρο να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά θερμαντικά μέσα".

Επίσης ζητείται για το θέμα αυτό η άμεση εφαρμογή ενός συστήματος «χρονοθυρίδας», αντί της καταβολής επιδόματος θέρμανσης, αλλά και η επιτάχυνση της καταβολής του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους.

Σε ανάλογο πνεύμα ήταν και το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την Πρωτοχρονιά. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως "τώρα που φτάνουμε στο τέλος της δραματικής αυτής εμπειρίας πρέπει να προστατεύσουμε τις θυσίες και επιτεύγματα του λαού μας, με τα οποία κανείς δεν δικαιούται να παίζει για μικρούς κομματικούς λόγους". Έκανε λόγο επίσης για την ανάγκη διαφύλαξης της κοινωνικής συνοχίς και της εθνικής ενότητας.

"Τονωτικό" ήταν και το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την πρωτοχρονιά και όσον αφορά την ελληνική προεδρία της ΕΕ, που ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε στο μήνυμά του ότι αποτελεί ευκαιρία για την Ελλάδα να προβάλει την εικόνα μια κανονικής, θεσμικά ισότιμης χώρας - μέλους της ΕΕ.

"Ας διαφυλάξουμε τη δυνατότητα μας να ευχόμαστε ο ένας στον άλλο για τα απλά και βασικά ανθρώπινα πράγματα και όλοι μαζί να ευχόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα ισχυρή, υπερήφανη, πραγματικά αυτοδύναμη μέσα σε ένα κόσμο ειρηνικό  και μια Ευρώπη που ξαναβρίσκει τον ιστορικό της βηματισμό", κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...