Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μιχάλης Καρχιμάκης: Οι 58 να συμπαραταχθούν με το ΠΑΣΟΚ και όχι το ανάποδο

Όσοι πραγματικά θέλουν να συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός αξιόπιστου προοδευτικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία ζητώντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εγχείρημα  δεν έχουν παρά να συμπαραταχθούν με το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αυτή και όχι το ΠΑΣΟΚ με αυτούς, αφού πρωτίστως σε οποία εκδήλωση ζητούν την βοήθεια και την στήριξη του.


Ρεπορτάζ: Άγγελος Μόσχοβας / koolnews.gr

Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για να επιδιώκουν στη συνέχεια την διάλυση του.

Δεν μπορούν να καπηλεύονται και να στενεύουν την δημοκρατική παράταξη.

Δεν μπορούν να σιωπούν και να μην αφηγούνται ποιος ήταν ο ρόλος της Δεξιάς διαχρονικά στην πορεία του τόπου και στη ζωή των ανθρώπων.


Δεν μπορούν σε κάθε ευκαιρία να απαξιώνουν την προσφορά δεκαετιών του ΠΑΣΟΚ .

Δεν μπορούν να απαξιώνουν τον ιδρυτή μας τον Ανδρέα Παπανδρέου και την ποιο φωτεινή περίοδο προσφοράς της μεταπολίτευσης .

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε .

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα ,στην καθημερινότητα της ζωής των ανθρώπων που αποτέλεσαν και τα μόνιμα θύματα της κρίσης ..

Δεν μπορούν να σιωπούν για το αίτημα αλλαγής πολιτικής .

Δεν μπορούν να μην αναφέρουν ποτέ μέσα απο ποιες συγκρούσεις θα προέλθει νέος πλούτος ,και κυρίως απέναντι σε όλους εκείνους που τον αναχαιτιζουν ,τον παρεμποδίσουν ,τον υπονομεύουν ,τον υποκλεπτουν ..κ.λ.π

Δεν μπορούν να επιλέγουν έξω από το ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιούν ,μαϊμούδες και ελίτιστικες διαδικασίες για την επιλογή και επιβολή των υποψηφίων στο ευρώ ψηφοδέλτιο.

Με αυτές τις απολίτικες και ελίτιστικες συμπεριφορές υπονόμευσης του ΠΑΣΟΚ ,Δεν πρόκειται να επανέλθει η ψήφος των ανθρώπων που η ψυχή τους είναι ακόμα εδώ στο ΠΑΣΟΚ και η ψήφος τους μπορεί να πήγε αλλού.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν την αναγέννηση της παράταξης και του κινήματος ας έλθουν να συμπαραταχθούν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και να προσφέρουν στην κατεύθυνση της αγωνίας και της ανάγκης των ανθρώπων που ήταν διαχρονικά και οι παραδοσιακοί ιστορικοί κοινωνικοί και πολιτικοί μας σύμμαχοι.

Η επιχείρηση απαξίωσης και εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ με παραποτάμιες διαδικασίες δεν μπορεί να είναι αποδεκτή!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...