Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα μέτρα και νέο μεσοπρόθεσμο ο κοινός στόχος κυβέρνησης και δανειστών

Για κοινούς στόχους κυβέρνησης -δανειστών που οδηγούν σε νέα μέτρα και νέο μεσοπρόθεσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.


«Κυβέρνηση και τρόικα μοιράζονται τους ρόλους των επεισοδίων που θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα στον ελληνικό λαό» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:


«Οι παραστάσεις θα έχουν απ' όλα , εκβιασμούς, απειλές, παρεμβάσεις, «υπερήφανες φωνές αντίστασης». Οι δηλώσεις των υποβολέων Ρεν και Σόιμπλε αποκαλύπτουν πως η κοινή στόχευση κυβέρνησης και δανειστών είναι νέα μέτρα - νέο μεσοπρόθεσμο».

Κατά τα άλλα, σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, η ζωή στη χώρα μας συνεχίζεται, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας θα δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο ή θα μεταναστεύουν. Μία στις δύο οικογένειες θα συντηρούνται με τα λεφτά της σύνταξης των παππούδων, η πρόσβαση στην υγεία και στην εκπαίδευση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη για τους περισσότερους.

Και καταλήγει η ανακοίνωση:

«Αυτό είναι το όραμα του κ. Σαμαρά και των ευρωπαίων συμμάχων του για την σύγχρονη Ελλάδα. Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η ώρα της ανατροπής τους κοντοζυγώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...