Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για Ξηρό και Γιωτόπουλο

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το μανιφέστο Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και τη σημερινή παρέμβαση του καταδικασμένου ως αρχηγού της 17Ν Αλέξανδρου Γιωτόπουλου μέσω της Ελευθεροτυπίας.


Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, από το να υιοθετήσουν απολύτως, τις γελοιότητες του αρχηγού των δολοφόνων της 17Ν, Γιωτόπουλου.

Το ερώτημα είναι πλέον ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Ο Γιωτόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο;

Όσο για την ταύτιση των απόψεών τους, αρκεί, απλώς, κάποιος να αντιπαραβάλει τις δηλώσεις τους».

Νωρίτερα η Κουμουνδούρου είχε χαρακτηρίσει «γελοίες» στις επιθέσεις της ΝΔ και ζήτησε από τη Συγγρού να απαντήσει στα ερωτήματα από την φυγή Ξηρού κατηγορώντας την κυβέρνηση για ολιγωρία και κάνοντας λόγο για πολιτικές ευθύνες.

Αναλυτικά:

«Αμείλικτα ερωτήματα και σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση του Χ. Ξηρού

Αντί η ΝΔ να καταφεύγει σε γελοίες επιθέσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δήθεν δεν καταδικάζει την τρομοκρατία, καλό θα ήταν να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα γύρω από τη φυγή του Χρ. Ξηρού, που εγείρουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες σχετικά με την κυβερνητική "ολιγωρία". Κυρίως, χρειάζεται να απαντήσει στο κατά πόσο η αντιμετώπιση του Χ. Ξηρού ως κρατουμένου, τόσο μέσα στη φυλακή όσο και κατά τις άδειες του, διέφερε από αυτή των υπολοίπων και κατά πόσο αυτή η προνομιακή αντιμετώπιση συνέβαλε στη φυγή του.

Αντ' αυτού, το κυβερνητικό κόμμα επιλέγει το δρόμο της μαύρης προπαγάνδας και της έμμεσης αξιοποίησης της υπόθεσης της 17Ν σε ένα ρεσιτάλ πλήρους πολιτικής ανευθυνότητας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και αφήνει εντελώς έκθετο τον ίδιο τον κ. Σαμαρά».

Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Ασημακοπούλου 

Για νέα συνταρακτική «αποκάλυψη» της Νέας Δημοκρατίας κάνει - ειρωνικά - λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

«Τα συγχαρητήριά μας στη ΝΔ για τη νέα της συνταρακτική «αποκάλυψη» και το νέο δείγμα πολιτικής σοβαρότητας που έχει να επιδείξει προς τον ελληνικό λαό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Για τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από τη φυγή του Χ. Ξηρού έχει κάποια άποψη ή να περιμένουμε την απάντηση του ίδιου του X. Ξηρού;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...