Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κουβέλης: «Δεν έχει ανάγκη ο τόπος την Κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ»

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, η οποία ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την τακτική του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών.


Στη δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, αναφερόμενος στο θέμα των εξελίξεων στον χώρο της κεντροαριστεράς, απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας:


«Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, εν τη ρύμη του εκνευρισμού του, το ομολόγησε: ψηφίστε, είπε, το μοντέλο της κεντροαριστεράς που σας υποδεικνύω για να μην απονομιμοποιηθεί η στρατηγική της χώρας. Δηλαδή, ψηφίστε την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξετε την κυβέρνηση των συγκεκριμένων λογικών και επιλογών. Αυτή την κεντροαριστερά δεν την έχει ανάγκη ο τόπος», κατέληξε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατέστησε σαφές ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να έχει διακριτό πολιτικό ρόλο και σχετικά με το θέμα της συγκρότησης του προοδευτικού πόλου, επισήμανε ότι η ΕΕ του κόμματος θα ολοκληρώσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο τις αναγκαίες διαβουλεύσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τις όποιες αποφάσεις θα κληθεί να λάβει ως τελικός κριτής η ΚΕ του κόμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...