Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Διαμαντοπούλου: Ενσωμάτωσε το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ ο Βενιζέλος

«Το ΠΑΣΟΚ ενσωματώθηκε στη ΝΔ και δεν διαχειρίστηκε σωστά τη συγκυβέρνηση», λέει η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο Βήμα FM, όπου τόνισε ότι πλέον το Κίνημα δεν την εκφράζει.

«Πολύ απλά, θα έλεγα ότι ενσωματώθηκε στη ΝΔ δίχως να προχωρήσει σε προγραμματικές συμφωνίες όπως κάνουν όλα τα κόμματα που μπαίνουν σε έναν κυβερνητικό συνασπισμό στην Ευρώπη, γιατί έχουμε ανάλογες εμπειρίες. Ο τρόπος που δεν υποστήριξε το παρελθόν του και οι παθογένειες οι κομματικές που διατηρούνται. Αυτά είναι πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν ριζικά και δεν έγιναν και βεβαίως είναι θέμα της πολιτικής του ηγεσίας» πρόσθεσε η πρώην υπουργός.


Η ίδια, αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία των «58»: «Εάν απαντηθούν τα δύο ζητήματα που είναι κάτι νέο και η απάντηση στο ερώτημα πώς θα βγούμε από την κρίση, να μην είναι διαδικαστικό δηλαδή το θέμα, πολλοί άνθρωποι θα προστρέξουν. Βεβαίως κι εγώ, σε ό,τι μπορώ να προσφέρω».

Η κα Διαμαντοπούλου επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας πως «δεν έχει εκφράσει καμία εναλλακτική και πετροβολάει χωρίς να εκφράζει εναλλακτική», ενώ για την ελληνική προεδρία στην ΕΕ τόνισε πως «έχει διαχειριστικό χαρακτήρα όπως όλες οι προεδρίες μετά την αλλαγή της Συνθήκης».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...