Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ανοίγει «πόρτες» κυβερνητικής συνεργασίας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο «μεγάλου συνασπισμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 


Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο δημιουργίας «μεγάλου συνασπισμού» με τη συμμετοχή ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ερωτηθείς για ένα τέτοιο ενδεχόμενο «είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κάτω από αυτή τη λογική και με σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της ευημερίας, μπορεί να χωρέσουμε πολλοί από πολλά κόμματα».


Εξηγώντας τη θέση του αυτή ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει ότι «εκείνο που πραγματικά έχει σημασία είναι το απλό: «Εχουμε φάει το γάιδαρο, μην την πατήσουμε τώρα που έχει μείνει η ουρά».

Προσθέτει, δε, στη συνέντευξη που έχει ανέβει στην ιστοσελίδα του, ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «ενώ υπάρχουν ενδιαφέρουσες φωνές, ενώ υπάρχει μία σαφέστατη τάση να αστικοποιηθεί, εντούτοις -στη σκέψη μιας πιθανής εξουσίας- φάσκει και αντιφάσκει. Το πρόβλημα δεν είναι η επικοινωνία, το πρόβλημα είναι η ουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...