Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ) – Ο χώρος της Κεντροαριστεράς διαρκώς συρρικνώνεται

Την άποψη ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς συρρικνώνεται και θα συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο, αν δεν γίνει άμεσα και δραστικά κάτι ενιαίο εξέφρασε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος από τη ΔΗΜΑΡ σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.


«Έχουμε τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που οξύνεται η αντιπαράθεσή τους και όσο προχωράμε θα οξύνεται όλο και περισσότερο. Αν δεν γίνει κάτι ενιαίο, δραστικά και άμεσα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Στις εκλογές του Ιουνίου ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είχαν συγκεντρώσει 20%. Στις δημοσκοπήσεις τώρα δεν έχουν ούτε 9%. Ο χώρος συρρικνώνεται και θα συρρικνώνεται όλο και περισσότερο» είπε ο κ.Παπαδόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει πάση θυσία να προσέλθει στο διάλογο με την «Πρωτοβουλία των 58».

«Θεωρώ ότι αν καθίσουν στο τραπέζι και δουν αυτά που προτείνουν οι 58, θα δουν ότι δεν μπορεί να αρνηθεί να συνεχίσει μαζί τους» είπε ο κ.Παπαδόπουλος, ο οποίος εκ νέου έβαλε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάρει την εξουσία, με όποιο τρόπο, λέγοντας στον καθένα ότι θέλει να ακούσει, υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα, φτιάχνοντας συμμαχίες με ότι πιο αποκρουστικό υπάρχει: με τη συνδικαλιστική νομενκλατούρα που κατέστρεψε τον τόπο ή με πρόσωπα αμφιβόλου ποιότητας, ηθικής και αξίας» τόνισε ο κ.Παπαδόπουλος.

«Αν τους δεις τους ανθρώπους, κοροϊδεύουν συνειδητά. Όταν βγαίνουν, δηλαδή, στο εξωτερικό ή όταν συναντώνται διαρκώς με επιχειρηματίες ή όταν βλέπουν ανθρώπους από πρεσβείες, λένε ακριβώς άλλα από αυτά που λένε στο εσωτερικό, στον κόσμο τους. Και βεβαίως, ανάλογα με ποιο στέλεχος μιλάς, σε ποια χώρα και σε ποιο χώρο, μπορείς να ακούσεις εντελώς αντιφατικά πράγματα. Λένε «ο Τσίπρας του Τέξας» και «ο Τσίπρας του αμφιθεάτρου». Αυτό ακριβώς είναι το πολύ μεγάλο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Λένε ότι θέλουν ν’ ακούσουν και τα στελέχη του τρέμουν στην ιδέα να πάρουν την εξουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...