Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) – Σ’ ένα-δύο χρόνια δεν θα υπάρχουν τα σημερινά κόμματα

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι "αν έλθει στην εξουσία της σχιζοφρένειας, την άλλη ημέρα θα είναι στην πλατεία Κουμουνδούρου 100.000 άνθρωποι και θα λένε πού 'ναι αυτά που μας είπατε"


Tην εκτίμηση ότι τα κόμματα έχουν κλείσει τους κύκλους τους και σε ένα-δυο χρόνια δεν θα υπάρχουν αυτά τα κόμματα, εξέφρασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.


Θα υπάρχουν άλλοι σχηματισμοί» υποστήριξε  ο Γρηγόρης Ψαριανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένας «Καλλικράτης ή Καποδίστριας» για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς:

«Η κατάσταση στην Κεντροαριστερά είναι ακριβώς “πολλά μικρά χωριά” που πρέπει να συγκροτηθούν με ένα τρόπο τύπου Καλλικράτη ή Καποδίστρια. Πρέπει να γίνει μια αναδιάταξη και ανασυγκρότηση του χώρου με έναν τρόπο ενιαίο. Όχι σε ένα ενιαίο κόμμα, προς θεού όχι».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εκτιμά ότι αν επιτευχθεί η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς ο χώρος αυτός μπορεί να αποτελέσει «ένα πλειοψηφικό ρεύμα που είναι πάνω από το 50%.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «αν έλθει στην εξουσία της σχιζοφρένειας, την άλλη ημέρα θα είναι στην πλατεία Κουμουνδούρου 100.000 άνθρωποι και θα λένε πού 'ναι αυτά που μας είπατε.Και τι θα κάνει τότε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ;».


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...