Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σημίτης-Βενιζέλος στηρίζουν Καμίνη

Προς έκπληξη των παρευρισκομένων, ενώ δεν είχε ανακοινωθεί, το βράδυ της Δευτέρας οι κ.κ. Σημίτης και Βενιζέλος παρευρέθησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση σε γνωστό κέντρο στο Γκάζι

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του δημάρχου Αθηναίων ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου


Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του δημάρχου Αθηναιών, Γιώργου Καμίνη.


Προς έκπληξη των παρευρισκομένων, ενώ δεν είχε ανακοινωθεί, το βράδυ της Δευτέρας οι κ.κ. Σημίτης και Βενιζέλος παρευρέθησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση σε γνωστό κέντρο στο Γκάζι.

Οι κ.κ. Σημίτης και Βενιζέλος είχαν πολύ σύντομη συνομιλία κατά την οποία ο κ. Βενιζέλος είπε στον πρώην πρωθυπουργό ότι μόλις επέστρεψε από τη Βουδαπέστη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Χριστοδουλάκης καθώς και οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Γρηγόρης Ψαριανός

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμίνης πριν από περίπου δύο μήνες είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση των 58 στο θέατρο Ακροπόλ στηρίζοντας με την κίνηση του αυτή την πολιτική πρωτοβουλία. Σε εκείνη την εκδήλωση είχε δώσει το «παρών» τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και υπουργοί των κυβερνήσεων του. Τον κ. Καμίνη στήριξαν με δηλώσεις ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, και ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

2 σχόλια:

  1. Με τρελαίνει η ανεξαρτησία του Καμίνη!!!! Στα τσακίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμίνης έχει πάρει χρίσμα από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ , αλλά κατά τα άλλα δεν είναι κομματικός υποψήφιος!!! υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!!! και σιγά τις συμμαχίες που έκανε με 2 κόμματα που και τα 2 μαζί δεν φτάνουν το 5%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...