Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ασημακοπούλου:Μην κοιτάμε μόνον Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου η βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την υποψηφιότητα Κακλαμάνη.
Συνέντευξη Α.-Μ. Ασημακοπούλου

Για την υποψηφιότητα Κακλαμάνη στο Δήμο Αθηναίων και τη στάση της Ν.Δ. απέναντι στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα χρίσματα


«Στην περίπτωση του Δήμου Αθηναίων, τι να κάνουμε; Πώς να το αντιμετωπίσουμε; Ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του… Έχουμε πάει σε επιλογές αυτοδιοικητικών προσώπων. Να σας πω το Δήμο Ιωαννιτών, από τον οποίο προέρχομαι και στηρίζουμε εκεί τον Νίκο Γκόντα, ο οποίος ήταν δήμαρχος στο παρελθόν και έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, διότι δεν έχει πολιτευθεί ποτέ. Δεν είναι ούτε βουλευτής ούτε κάτι άλλο. Είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος που έχει την αποδοχή των πολιτών και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι θα τον οδηγήσουν να εκλεγεί καλός δήμαρχος και τον επιλέξαμε. Μην κοιτάμε μόνον την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και μένουμε μεταξύ χρίσματος και ανακοίνωσης και μετά να επιλέγετε έναν συγκεκριμένο υποψήφιο. Δεν είπαμε ότι η Ν.Δ. δεν θα εκφράζει άποψη για τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες. Βεβαίως θα εκφράζει άποψη. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι και οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, εκτός από τις στενές επιλογές του ποιον θέλει κάποιος για δήμαρχο ή ευρωβουλευτή, έχουν και πολιτικά μηνύματα. Εμείς, ως Ν.Δ., θα εστιάσουμε στα ουσιαστικά και συγκεκριμένα διακυβεύματα στις κάλπες και αυτός είναι ένας αγώνας που θα δοθεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι αισιόδοξη ότι θα κερδηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είμαστε σε μια διαδικασία που πηγαίνουμε πολύ σωστά, βήμα-βήμα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη το μεγάλο βήμα. Πιστεύω ότι σ’ αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να υπάρξουν πράγματα στην καθημερινότητα των ανθρώπων, τα οποία θα μπορέσουν να τους πείσουν ότι αυτή η προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί σε δημοσιονομικό επίπεδο έχει αποτέλεσμα στη ζωή τους. Αλλά θα δούμε έμπρακτα ότι αυτή η πολιτική αρχίζει να αποδίδει και να αποκαθιστά αδικίες και σιγά-σιγά καθίσταται βιώσιμη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...