Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Υπ. Οικονομικών: «Χαμηλής προτεραιότητας η υπόθεση της Ρεπούση»

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση έχει υποβάλλει από τον Φεβρουάριο του 2013 κατάσταση δικαιολόγησης κεφαλαίου, διευκρίνισε το υπουργείο Οικονομικών.

Διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, η οποία ελέγχεται για εμβάσματα στο εξωτερικό, έδωσε την Τρίτη το υπουργείο Οικονομικών το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πολιτικός εδώ και έναν χρόνο έχει υποβάλλει κατάσταση δικαιολόγησης κεφαλαίου και πως η υπόθεσή της δεν έχει ακόμη «στοχευθεί» καθώς έχει αξιολογηθεί ως «χαμηλότερης προτεραιότητας»


Η ανακοίνωση του υπ. Οικονομικών για την υπόθεση της Μαρίας Ρεπούση έχει ως εξής: 


«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης για τα εμβάσματα εξωτερικού, από το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζεται ότι, η Βουλευτής κυρία Μαρία Ρεπούση έχει υποβάλει κατάσταση δικαιολόγησης κεφαλαίου, όπως είχε κληθεί να κάνει, από 14/02/2013.

Η υπόθεση δεν έχει ακόμη στοχευθεί για έλεγχο στις 531 υποθέσεις, καθώς έχει αξιολογηθεί ως χαμηλότερης προτεραιότητας».

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός της η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως τα εμβάσματα εστάλησαν στο εξωτερικό «για λόγους σπουδών και υγείας» οικείων της και το μεγαλύτερο μέρος τους επέστρεψε στην Ελλάδα. Επίσης υποστήριξε ότι τα εμβάσματα καλύπτονται πλήρως από τις φορολογικές δηλώσεις της.

Η Μαρία Ρεπούση είναι μια από τις τρεις βουλευτές που ελέγχεται. Οι άλλοι δύο είναι ο Βασίλης Καπερνάρος των ΑΝΕΛ και ο Βασίλης Κικίλιας της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...