Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Καμμένος στηρίζει Τζιτζικώστα - και ο Καρυπίδης αναμένεται να λάβει την υποστήριξη των ΑΝΕΛ

Από την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη.

Τον νυν περιφερειάρχη και «αντάρτη» της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.


Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων την Τρίτη, μετά από εισήγηση της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.


Σχετική ανακοίνωση έκανε η συντονιστική επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη όπου επισημαίνεται ότι «η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα Εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφασή της να προτείνει τη στήριξή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Τετάρτη, ο Πάνος Καμμένος θα ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Πειραιά και συνεργάτες του μιλούν για «όνομα έκπληξη».

Ομως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιάννης Μελάς, υιός του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδήμαρχος του Πειραιά.

Επίσης στη Θεσσαλία για την περιφέρεια, πιθανότατα θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να λάβει την υποστήριξη του κόμματος για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Οι ανακοινώσεις για πρόσωπα και συνδυασμούς θα γίνονται από τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...