Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Λάβρος ο Αλ. Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

 - Θα επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα στις συντάξεις η «τροϊκανή κυβέρνηση»


Προετοιμάζουν τους ασφαλισμένους για μισθωτή εργασία χωρίς εργοδοτικές εισφορές - Οδηγούμαστε στο τέλος των εισφορών και κατ' επέκταση των συντάξεων, τόνισε ο βουλευτής
Λάβρος εναντίον της κυβέρνησης σχετικά με την περαιτέρω μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 3,9% ήταν σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για τελειωτικό χτύπημα στις συντάξεις από τα προωθούμενα μέτρα.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο κ. Μητρόπουλος, «με τις απώλειες κατ' έτος από ανεργία, μείωση μισθών και αδήλωτη-ελαστική εργασία περίπου 7 δισ. ευρώ, προωθούν τη σκληρή μνημονιακή δέσμευση για κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών κατά επιπλέον 3,9%. Στόχος τους, σύμφωνα με άλλη μνημονιακή δέσμευση, η προσαρμογή μισθών-εισφορών με τα αντίστοιχα της Βουλγαρίας και Ρουμανίας».

Μάλιστα, όπως επισήμανε, «προετοιμάζουν τους ασφαλισμένους για μισθωτή εργασία χωρίς εργοδοτικές εισφορές. Οδηγούμαστε στο τέλος των εισφορών και κατ' επέκταση των συντάξεων. Σε πλήρη αμερικανοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, όπου η ασφάλιση για σύνταξη-περίθαλψη θα αποτελεί προσωπική επιλογή και μόνο του ίδιου του ασφαλισμένου».

Τα νέα μέτρα που προωθούνται από την τροϊκανή κυβέρνηση, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το τελειωτικό χτύπημα στις συντάξεις, η πλήρης και απόλυτη επιδοματοποίηση των συντάξεων-παροχών.

Πρόσθεσε τέλος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει το τελειωτικό αυτό χτύπημα στην καρδιά του κοινωνικού κράτους.
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...