Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τσίπρας: «Κατεστραμμένη» χώρα η Ελλάδα


 Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «τέσσερα χρόνια τώρα η Ελλάδα εξαϋλώνεται γιατί η ηγεσία της χώρας του επέλεξε να την καταστήσει πειραματόζωο»

«Κατεστραμμένη» χώρα χαρακτήρισε την Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στους  Ευρωπαίους εκπρόσωπους της Αριστεράς από τη Γερμανία και την Πορτογαλία.


Σε δηλώσεις του σε εκδήλωση του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην δικομματική κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «τέσσερα χρόνια τώρα η Ελλάδα εξαϋλώνεται γιατί η ηγεσία της χώρας του επέλεξε να την καταστήσει πειραματόζωο, φέρνοντας ως φάρμακο τα αποτυχημένα μνημόνια».

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας είπε ότι «άφησαν μια χώρα στα χέρια του χασάπη και οδήγησαν έναν λαό στο σφαγείο του μνημονίου» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δίνει τις τελευταίες μάχες οπισθοφυλακής για να κρατηθεί στην εξουσία».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται πολύ κοντά η ώρα που το κόμμα του θα αναλάβει την εξουσία γιατί όπως είπε «η Ελλάδα δεν αλλάζει απλά σελίδα, αλλάζει βιβλίο».

Πηγή: Capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...