Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Π. Λαφαζάνης: Να ματαιωθούν τα σχέδια για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β’ Πειραιά, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στα λιμάνια, έξω από τη Βουλή. Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε:


«Η ενδεχόμενη εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά και εργασιακά εγκλήματα που έχουν συντελεστεί ποτέ σε αυτή τη χώρα. Είναι αδιανόητο ολόκληρη η ζώνη του Πειραιά και εν μέρει η ελληνική οικονομία, να παραδοθεί στα νύχια του μελλοντικού ιδιώτη ιδιοκτήτη του λιμανιού, ο οποίος μάλιστα, είναι και φωτογραφικά προσδιορισμένος.


Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε τέτοια μεγάλη αυθαιρεσία, άκρως επιζήμια για τη χώρα και τον ελληνικό λαό, η οποία μάλιστα θίγει κυριαρχικά δικαιώματα και θέματα ασφάλειας της χώρας.

Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι, οι πολίτες και οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά, με ένα μεγάλο αγωνιστικό μέτωπο μπορούν να ματαιώσουν τα σχέδια για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά, αφού αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία της πειραιώτικης κοινωνίας και την ομόθυμη σχεδόν θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.»
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...