Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Παφίλης: Ζαλιστήκαμε από τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ

Το ξεκάθαρο «όχι» σε τυχόν μετεκλογική σύμπραξη με το ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ο υποψήφιος με του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Αττικής Θανάσης Παφίλης.


Ερωτηθείς εάν θα προτιμούσε μία κυβέρνηση ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε : «είναι σαν να μας λετε αν προτιμάμε να μα τουφεκίσουν ή να μας κρεμάσουν. Ας μην έχει αυταπάτες ο κόσμος, όλοι την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουν, καθώς όποιος είναι μαζί με την ΕΕ, υποχρεωτικά θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση». Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Θανάσης Παφίλης σχολίασε ότι το μνημόνιο είναι συγκεντρωμένα μέτρα, που ήρθαν με τη μορφή σοκ και έχουν ληφθεί από την ΕΕ και την τρόικα καθώς και ότι πλέον το σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύσεις. "
 
"Ή θα αποδεχτούμε ότι το σύστημα θα μας γυρίσει πίσω στις δεκαετίες του ‘50-‘60 ή θα το ανατρέψουμε" είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ρεαλισμός είναι ο κόσμος να έχει δουλεία, υγεία, παιδεία και να απολαμβάνει τον σύγχρονο πολιτισμό. 
 
Ερωτηθείς εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι είναι αριστερό κόμμα, απάντησε "και εγώ είμαι αστροναύτης" ενώ πρόσθεσε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες, που ζαλιζόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...