Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Βενιζέλος: «Αν δεν σταθεί η Κεντροαριστερά, δεν στέκεται η χώρα»

«Κάποια κόμματα υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια, αγωνιζόμενα να κρατήσουν στην Ελλάδα το Μνημόνιο και την τρόικα», επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής.


Ευθύνες αποδίδει σε όλη την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση, όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο παρατηρεί ότι «δεν είναι παρά ένα περιορισμένο τμήμα του συνόλου της αντιπολίτευσης».Προσθέτει δε ότι ο εσωτερικός διχασμός δεν βοηθά την αξιοπιστία της χώρας και τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Αναλύει επίσης τι θα σημάνει το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ και εκτιμά ότι αν δεν σταθεί η Κεντροαριστερά δεν στέκεται η χώρα.

«Οι εκλογές του Μαΐου είναι ενδιάμεσες εκλογές και θεσμικά δευτερεύουσες, δεν είναι βουλευτικές εκλογές» εκτιμά ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας: «Βεβαίως, κάθε εκλογική διαδικασία θέτει ζητήματα πολιτικής νομιμοποίησης, ερμηνείας του αποτελέσματος».

«Η συνολική αίσθηση πρέπει να είναι τέτοια που να επιτρέπει στην κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της χωρίς αμφισβήτηση των επιλογών που έκανε ο ελληνικός λαός τον Ιούνιο του 2012» συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...