Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κουτσούμπας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ απειλούν και εκβιάζουν - Αυταπάτες τα όσα υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Διμέτωπη επίθεση εξαπέλυσε από το Αιγάλεω ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ


Δίμετωπη επίθεση στα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του στο Αιγάλεω.


Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για «ιδεολογική τρομοκρατία» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «με το φόβο της χρεοκοπίας, τις απειλές και τους εκβιασμούς για να νομιμοποιηθούν τα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και η αυταπάτη ότι υπάρχει φως στο τούνελ, ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο».

Υποστήριξε ότι «η λαϊκή οικογένεια δεν απέφυγε τη χρεοκοπία. Ζει και θα συνεχίσει να ζει σε καθεστώς απόλυτης χρεοκοπίας και τα επόμενα χρόνια, αν δεν υπάρχουν ριζικές αλλαγές».

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις του έκανε λόγο για «αυταπάτες των δήθεν εύκολων λύσεων από τα πάνω, της άλλης δήθεν φιλολαϊκής πρότασης -όμως ίδιας κοπής- διαχείρισης» ενώ αναφερόμενος ονομαστικά στον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ότι είναι υποψήφιος του πιο αντιδραστικού μηχανισμού της ΕΕ και «θέλει να βγάλει λάδι την ΕΕ και την πολιτική της».

«Μπορεί ο κ. Τσίπρας να λέει ότι "θα σταματήσει η αγωνία για νέα μέτρα λιτότητας, θα επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα προ μνημονίου, επίπεδα", αλλά δε λέει ότι το μνημόνιο είναι και απολύσεις, διαθεσιμότητες, χαράτσια, διάλυση της παιδείας, της υγείας. Το μνημόνιο είναι και μέτρα που ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί, με τραγικές συνέπειες για το λαό που ακόμα δεν έχουν φανεί. Και γι’ αυτά τσιμουδιά ο κ. Τσίπρας. Οι εξαγγελίες τους για τη δήθεν προστασία των μη προνομιούχων κινούνται στη λογική της διαχείρισης της πιο ακραίας φτώχειας που - και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - θα ζει και θα βασιλεύει» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Κουτσούμπας.

Γι' αυτό και ζήτησε, τέλος, την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού. «στην Ευρωβουλή, στη βουλή, στους δήμους και στις περιφέρειες, στα σωματεία, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...