Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κύκλος επαφών και συνομιλιών για τους Πειρατές στην Αθήνα

Ένα κύκλο επαφών και συνομιλιών ανοίγουν οι «Πειρατές στην Αθήνα» στην πορεία τους προς τις Δημοτικές εκλογές. 


Οι «Πειρατές στην Αθήνα», ένα εγχείρημα για τη δημιουργία δημοτικού συνδυασμού, αποτελείται από μέλη και φίλους του κόμματος Πειρατών Ελλάδας που αποδέχονται τις αρχές και τις θέσεις του πειρατικού κινήματος. 


Με σαφή προσανατολισμό σε αυτόνομη κάθοδο, οι «Πειρατές στην Αθήνα»  είναι ανοιχτοί για διάλογο με δυνάμεις και σχηματισμούς που βρίσκονται κοντά στα προαπαιτούμενα που θέτουν: Αποδοχή των βασικών αρχών του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες διαβούλευσης και λήψης των αποφάσεων. Εντός αυτού του πλαισίου έγινε συνάντηση γνωριμίας με το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις, όχι μόνο με άλλους συνδυασμούς, αλλά και με ομάδες πολιτών που πιστεύουν στις δημοκρατικές διαδικασίες και τη μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.

Στη φωτό από αριστερά: Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θ. Γούναρης και Σ. Λειβαδίτης και το μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας Β. Περαντζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...