Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Mετά την Κοινοβουλευτική ο Κουβέλης είδε τον Ψαριανό για τους 58

Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι ο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Την απόφαση έλαβαν ομόφωνα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μετά από εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη σε συνεδρίαση το μεσημέρι.


Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, αλλά δεν έγιναν δηλώσεις, ενώ θεωρείται σίγουρο πως τους απασχόλησαν οι συχνές εμφανίσεις του βουλευτή στις εκδηλώσεις των 58 της κεντροαριστεράς.

Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τους βουλευτές του κόμματος για τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τους υποψηφίους που θα στηρίξει η ΔΗΜΑΡ στις περιφέρειες της χώρας. Εκτιμήθηκε ότι εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου πρόκειται να έχουν καταλήξει οι υποψηφιότητες.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα κοινοβουλευτικού ελέγχου και των προτεραιοτήτων που έχουν τεθεί για το επόμενο διάστημα.

Επισημάνθηκε στη συνεδρίαση ότι έχουν καθυστερήσει, ξεπερνώντας τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό της Βουλής, να έρθουν προς συζήτηση οι προτάσεις νόμου της ΔΗΜΑΡ, μεταξύ των οποίων η κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στον εκλογικό νόμο και το αντιρατσιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...