Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ παραπλανούν τον λαό

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τα περί διανομής πρωτογενούς πλεονάσματος και εξόδου από το μνημόνιο είναι παραπλανητικά, όπως το ίδιο είναι και το δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ «μνημόνια ή Ευρώπη των λαών»


Με αφορμή τις εξελίξεις με την τρόικα, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταφέρεται τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι παραπλανούν τον λαό.


Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος και για έξοδο από το μνημόνιο είναι παραπλανητικές, καθώς ήδη σχεδιάζεται και υλοποιείται η κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής, με ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις, νέα προνόμια για το κεφάλαιο με βάση τις κατευθύνεις του ΟΟΣΑ, αναφέρει το ΚΚΕ.

Εξίσου παραπλανητικό, χαρακτηρίζει και το δίλημμα, όπως αναφέρει, του ΣΥΡΙΖΑ «μνημόνια ή Ευρώπη των λαών», ιδιαίτερα όταν προέρχεται από δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε..

«Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν ότι η Ε.Ε. σημαίνει μνημόνια διαρκείας, ακόμη κι αν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα δεν πάρουν τη μορφή ενός νέου μνημονίου, αλλά υλοποιηθούν μέσα από τους μηχανισμούς επιτήρησης που έχει συγκροτήσει η Ε.Ε.» καταλήγει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...