Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τσίπρας: Στημένη και θεατρική η έξοδος στις αγορές

Για «πλεόνασμα θράσους» και για «στημένη θεατρική έξοδο» στις αγορές, κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.


«Στις 22 Απριλίου η Eurostat θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα. Θα είναι μία πολιτική απόφαση, προεκλογικού χαρακτήρα. Στις αρχές Μαΐου προετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που κατέχει ελληνικά ομόλογα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, κάνοντας λόγο για στημένο παιχνίδι εκ μέρους της κυβέρνησης. 


Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Τσίπρας, λέει για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ότι «για την ώρα δεν βλέπω ποτάμι. Βλέπω ένα ποτάμι προπαγάνδας», ενώ για το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «είναι συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά», σχολιάζοντας πως «η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που λύνει και δένει σήμερα».

Κεδίκογλου: «Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα»


«Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα...», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη, αλλά και τις χθεσινές ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη.

«Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον Πρωθυπουργό. Σήμερα μας “αποκάλυψε” ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς! Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα…», είναι ολόκληρη η απάντηση Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...